Založ si blog

Zrelá pre psychiatra

Mám dve zdravé deti …. stále nespokojná, hodná stretnúť psychiatra.

Mám dobrého muža…. dokonca, každý víkend / no dobre, tak skoro každý/ raňajky v posteli, ním urobené v kuchyni…. nespokojná…. prípad pre psychiatra.

Mám strechu nad hlavou…. ešte 30 rokov určite… spolu s bankou, ale mám…. psychoš, hľadám ťa.

Mám prácu…. ok, nebaví ma, mám z nej doma tlak na srdci, vredy na žalúdku, nerozumiem vedeniu, ale… OK živí ma…. No je to povedané honosne, ale prežijem… stále nespokojná…. hallooo psychiater!

Mám výborných priateľov…. síce len pár, ale myslím, že sú skutoční…. viem im zavolať aj o dvanástej v noci a dokonca aj v tomto stave, aj teraz a pochopili by ma, vypočuli, poradili… ale čo im povedať? že mám všetko a stále niet na duši pokoj? nechcem sa pred nimi stále sťažovať…. lebo ak sa na to pozriem z druhej strany, po čase by mi to liezlo na nervy….takže isto aj im…. sťažnosti by mal vypočuť…. psychiater?!

 

halloooo psychiater?

Vychrlím: zdravá a štastná rodina /minimálne deti, manžel aspon 3 týždne v mesiaci 🙂 /, dobrý manžel, ktorý ma nemláti, psychický tlak použije len vo forme „rád by som šiel na pivo“, strecha nad hlavou, priatelia…. ČO MI JE?

 

PSYCHIATER: „Dopočutia, rozmaznaný fracek!“

Pani učiteľka a dobrovoľný dotazník

27.06.2017

Tento pondelok bol naozaj zlý. Však, pani učiteľka? Neviem a nerozumiem prečo ste reagovali tak, ako to vypálilo. Snažím sa počas týchto ostatných dní Vás pochopiť. Je nedeľa a ja na to neviem zabudnúť. Viete, bolí to! Prešlo sedem dní a stále na to myslím. Celé dni Vás mám v hlave. Hľadám dôvody. Nenachádzam. Premýšľala som ako by som sa Vám k tomu mohla [...]

Russko / Rusko / Armáda / Vojak /

Rusko plánuje sabotáže naprieč starým kontinentom. Moskva nemá zábrany, varujú tajné služby

05.05.2024 17:06

Keir Giles z inštitútu Chatham House tvrdí, že vďaka nim sa môže Rusko naučiť, ak chce skutočne Európu paralyzovať. Ide podľa neho o nácvik.

Tank / Gaza /

Netanjahu odmietol požiadavku Hamasu na ukončenie vojny. Izrael uzavrel dôležitý hraničný priechod s Gazou

05.05.2024 16:20

Politický vodca Hamasu Ismáíl Haníja obvinil Netanjahua zo sabotovanie snáh o sprostredkovanie dohody o prímerí.

Zuzana Čaputová

Čaputová sa nechystá do straníckej politiky. Chce zostať na Slovensku a byť užitočná pre spoločnosť

05.05.2024 16:00

Rozhodnutie nekandidovať opätovne na hlavu štátu neľutuje.

Rusko Toržók Putin prezident

Slovenská firma zaradená na sankčný zoznam USA predávala softvér do Ruska, jej majiteľ je zapojený do miliónovej kauzy so zmenkou v Moskve

05.05.2024 16:00

Podľa zistení Pravdy je majiteľom eseročky cudzinec, ktorý býva v Londýne a spoluvlastní schránkovú firmu, ktorá sa objavila aj v databáze Pandora Papers.

zuni

Len ďalšia v poradí

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2
Celková čítanosť: 4749x
Priemerná čítanosť článkov: 2375x

Autor blogu

Kategórie