Založ si blog

Zrelá pre psychiatra

Mám dve zdravé deti …. stále nespokojná, hodná stretnúť psychiatra.

Mám dobrého muža…. dokonca, každý víkend / no dobre, tak skoro každý/ raňajky v posteli, ním urobené v kuchyni…. nespokojná…. prípad pre psychiatra.

Mám strechu nad hlavou…. ešte 30 rokov určite… spolu s bankou, ale mám…. psychoš, hľadám ťa.

Mám prácu…. ok, nebaví ma, mám z nej doma tlak na srdci, vredy na žalúdku, nerozumiem vedeniu, ale… OK živí ma…. No je to povedané honosne, ale prežijem… stále nespokojná…. hallooo psychiater!

Mám výborných priateľov…. síce len pár, ale myslím, že sú skutoční…. viem im zavolať aj o dvanástej v noci a dokonca aj v tomto stave, aj teraz a pochopili by ma, vypočuli, poradili… ale čo im povedať? že mám všetko a stále niet na duši pokoj? nechcem sa pred nimi stále sťažovať…. lebo ak sa na to pozriem z druhej strany, po čase by mi to liezlo na nervy….takže isto aj im…. sťažnosti by mal vypočuť…. psychiater?!

 

halloooo psychiater?

Vychrlím: zdravá a štastná rodina /minimálne deti, manžel aspon 3 týždne v mesiaci 🙂 /, dobrý manžel, ktorý ma nemláti, psychický tlak použije len vo forme „rád by som šiel na pivo“, strecha nad hlavou, priatelia…. ČO MI JE?

 

PSYCHIATER: „Dopočutia, rozmaznaný fracek!“

Pani učiteľka a dobrovoľný dotazník

27.06.2017

Tento pondelok bol naozaj zlý. Však, pani učiteľka? Neviem a nerozumiem prečo ste reagovali tak, ako to vypálilo. Snažím sa počas týchto ostatných dní Vás pochopiť. Je nedeľa a ja na to neviem zabudnúť. Viete, bolí to! Prešlo sedem dní a stále na to myslím. Celé dni Vás mám v hlave. Hľadám dôvody. Nenachádzam. Premýšľala som ako by som sa Vám k tomu mohla [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

zuni

Len ďalšia v poradí

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2
Celková čítanosť: 4739x
Priemerná čítanosť článkov: 2370x

Autor blogu

Kategórie